1583398.jpg

Valokuvatorstai: Voit myös osallistua ennenjulkaisemattomalla kuvalla, joka liittyy valokuvausharrastukseesi (esim. kuvausretkiisi) Valokuvatorstain puitteissa. Hyviä inspiksiä.

Kuljen keväisessä saaressa (kamera kaulalla). Tiedän mitä kamera antaa: tien unohtumattomuuteen. Voin kuvissa kokea uudestaan ja uudestaan veden välkkeen, vesikirpun sanoman, silkkiuikun kalastuksen, pilven vaelluksen. Valokuvaushumala on humalista nousuvoimaisin.

Metsäaukiolla juoksee jänis. Se on nopea. Kiire tarttuu minuun; nostan suitsait kameran silmilleni ja astun samalla vaistomaisesti eteenpäin: älä, pupu, karkaa...

Olen hetkessä rähmälläni (kompastun risuihin), kaadun "suorin vartaloin" kasvoilleni päin kannon reunaa. Suu suihkuaa verta, kamera punastuu. Soudan  sairaalaan ja nyt suussani komeilee pari tikkiä.  Olen  oppinut: kuvaushetkellä ei hötkyillä. Nyt voin jo hymyillä maan (ja kuvaamisen innon) vetovoimalle. Huumoria en tahdo unohtaa  niin kauan kuin elän ja aistin  Suomen luonnon, joka kutsuu taas luoksensa.

Hyvää viikonloppua kaikille! Ja kuvausretkiä. Menen pariksi päiväksi – saareen. Pysähdyn (kuvaushetkellä)  ja nautin.